Feesttoeters winnen Dweilorkesten Kampioenschap

Sassenheim – De Feesttoeters hebben hun plaats bovenaan de ranglijst van het Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap met succes weten te verdedigen. Tijdens de 24e editie van dit evenement, op Hemelvaartsdag, namen de Sassemse muzikanten het op tegen 18 andere orkesten en wisten zij voor de tweede keer op rij deze prestigieuze wedstrijd op hun naam te schrijven.

Ieder orkest speelde op verschillende plekken in het centrum van Groenlo een set van 12 minuten en werd op drie van de vijf podia beoordeeld door een professionele jury op het gebied van muzikaliteit, originaliteit en uitvoering. Na een middag vol muziek werd de dag gezamenlijk afgesloten met de finale op het Marktplein.

De Feesttoeters mochten de beker meenemen. De Flierefluiters, ook uit Sassenheim, werden tweede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in