“Geen Metallica in Ruïne van Teylingen”

Voorhout – Er mogen weliswaar de nodige evenementen worden georganiseerd in de Ruïne van Teylingen op de grens van Voorhout en Sassenheim, maar het is ook weer niet de bedoeling dat die al te grootschalig worden. Dat liet wethouder Arno van Kempen maandag weten tijdens de vergadering van de raadscommissie Welzijn.

De commissie kan zich vinden in de ideeën die B&W heeft voor de ruïne, maar wil het niet al te grootschalig maken. De activiteiten zouden voornamelijk bestemd moeten zijn voor de inwoners van Teylingen en de Bollenstreek, zo vindt de commissie. Wethouder Van Kempen wil wel iets verder gaan en vindt dat de activiteiten zich best ook mogen richten op de nationale toerist. Volgens hem krijgt men anders de business case niet rond.

Van Kempen deed wel de toezegging dat het “niet de bedoeling is om Metallica te laten optreden in de ruïne”. Er zal in de ruïne ook kleinschalige horeca komen. “Denk daarbij aan de mogelijkheid om ’s avonds een kopje koffie te drinken”. Er zullen geen trouwerijen en dergelijke mogen worden gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in