GL-raadslid Siemen van Berkum vertrekt, Cynthia Maan neemt over

Foto Sandra Aartman

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Siemen van Berkum (GroenLinks) verlaat na het zomerreces de Noordwijkse gemeenteraad. Hij zal worden opgevolgd door Cynthia Maan.

Van Berkum neemt na bijna vijfenhalf jaar afscheid omdat hij na de zomer gaat verhuizen naar Friesland. Zijn opvolgster Cynthia Maan wordt op 24 september in de gemeenteraad geïnstalleerd. Maan is klimaatwetenschapper en voor GroenLinks al actief als commissielid. Zij wil zich gaan inzetten voor een groener en duurzamer Noordwijk.

Naast Siemen van Berkum legt ook commissielid Maurice Knijnenburg zijn taken neer. Hij gaat als bestuurslid van de Nationale Jeugdraad op landelijk niveau de belangen van honderdduizenden jongeren vertegenwoordigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in