Hans Walenkamp overleden

(Archieffoto 2016)

Sassenheim – Op 81-jarige leeftijd is woensdag Hans Walenkamp overleden.

Van 2004 – 2016 was Walenkamp voorzitter van de Stichting Oud Sassenheim (SOS). Hij beijverde zich er onder meer voor het Straatnamenboek Sassenheim en voor een eigen onderkomen van SOS. Daarnaast zette hij zich voor een goed monumentenbeleid en waakte hij over het historisch erfgoed van Sassenheim. Bij zijn afscheid als voorzitter kreeg hij de Zilveren Barensteel, de vrijwilligersprijs van de gemeente Teylingen. In zijn werkzame leven was hij betrokken bij de berging van gezonken boten, waaronder de Herald of Free Enterprise. Bij zijn pensioen werd hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

De afscheidsbijeenkomst voor Hans Walenkamp is donderdag in het crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse, aanvang 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in