Haringparty levert muziekverenigingen in fusiegemeente mooie bijdrage op

Het vaatje voor de heer Rietbergen (re) tijdens de door Van Egmond Architecten gesponsorde veiling (foto: Willem Krol)

Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Een cheque van 8100 euro leverde donderdag het haringvaatje, de veiling en een loterij van de Noordwijkse Ondernemersvereniging op. In strandpaviljoen Nomade werd het vaatje op een Amerikaanse manier geveild, dat betekent dat meerdere bieders een bijdrage leveren en op het moment dat de veiling gestopt wordt de laatste bieder het vaatje krijgt. Dat was de heer Rietbergen. In het kader van de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout en het themajaar ‘Cultuur Verbindt’ wordt de opbrengst verdeeld over de jeugdafdelingen van zes muziekverenigingen: St. Jeanne d’Arc, drumfanfare Altesa, harmoniekapel Crescendo, Echo der Duinen, fanfarekorps Excelsior en Harpe Davids. Die leverden een muzikale bijdrage tijdens de veiling, die werd gesponsord door Van Egmond architecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in