Hillegom klaar voor Beatlesdag

Hillegom – Na een jarenlange voorbereiding is het dan eindelijk zover: zaterdag wordt in het Van Nispenpark het Beatlesmonument onthuld.

Daarmee herdenkt Hillegom dat ’s werelds beroemdste popgroep 55 jaar geleden, op 5 juni 1964, in Treslong optrad. De onthulling gebeurt zaterdag om 16.00 uur door Marga van Praag. Zij interviewde in 1964 als jong meisje de Beatles. Ter ere van de onthulling is ’s avonds in Villa Flora een optreden van Beatles Revival. In de bibliotheek is tot eind juli een expositie over Beatles Mania ingericht. Bij de Kulturele Raad is zaterdag van 14:00 – 16:00 uur een Beatles expositie van leden van kunstenaarsverenigingen Bollenstreek in Beeld en Kuco.

Omroep Bo sluit zich aan door zaterdag van 8.00 – 18.00 uur Beatlesmuziek uit te zenden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in