Hillegom, Lisse en Teylingen zoeken klimaatcoaches

Hillegom/Lisse/Teylingen – De gemeentes Hillegom, Lisse en Teylingen zoeken klimaatcoaches. Een dergelijke coach helpt inwoners uit de eigen woonplaats om klimaatvriendelijke keuzes te maken. De gemeentes bieden een driedaagse training tot klimaatcoach eenmalig gratis aan voor de eigen inwoners. Als coach begeleid je vrijwillig zo’n 2 workshopseries van 6 avonden per jaar. Het gaat om de serie WoonGesprekken en/of de serie KlimaatGesprekken. Hierbij begeleidt de coach deelnemers stap voor stap van weten naar doen, zodat het mensen lukt om hun duurzame ambities waar te maken. Dit doen de klimaatcoaches samen met een energiecoach van Stichting Bollenstreek Duurzaam en experts van Duurzaam Bouwloket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in