Italie, Frankrijk, Spanje, maar ook Lisse heeft eigen ronde

Foto: Fred Bakker

Lisse – De Tour de Lis is woensdag weer van start gegaan. Op de baan van RTV de Bollenstreek begon de Tour voor kinderen met een ploegenpresentatie. De eerste avond moest een wedstrijd gereden worden over 8 ronden met het bekende lastige bergje/viaductje als extra obstakel. Lizzy Opstal won en Wout Parlevliet werd tweede. Beide renners waren ontsnapt aan het peloton. Jelmer van der Slot won daar de sprint en werd derde. Lizzy pakte met de winst de gele trui. Wout de groene. Ids Witkamp is beste jongere en mag de witte trui aantrekken. Hoe het uiteindelijk afloopt weten we vrijdag, op de laatste dag van de Tour de Lis. Parijs, pardon Lisse is nog ver.

Foto: Fred Bakker
Foto: Fred Bakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here