Jeugdtheaterschool Flores en Leeuwenhorst pakken prijzen op 5roefestival

Alle winnaars van het 5roefestival (foto: Evert Jan Zondag)

Noordwijkerhout/Lisse – Jeugdtheaterschool Flores en Leeuwenhorst pakten afgelopen zondag prijzen bij het regionale 5roefestival dat gehouden werd in het Teylingen College Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. De eerste prijs bij de groepen ging naar Leeuwenhorst 4. In de categorie beste regie won Remco Went van JTS Flores. Beste acteur was ook afkomstig van Flores uit Lisse namelijk Victor Res. De titel beste actrice ging naar Chantal Kroon van Leeuwenhorst 5/6. In totaal waren negen theatergroepen actief tijdens het regionale theaterfestival. Zij kregen voorafgaand een workshop en de winnaars krijgen nog een feestelijke bijeenkomst bij het Nationale Theater in Den Haag.

Hieronder de beoordelingen van de winnaars door de jury.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here