Jon Hermans informateur voor nieuw college GS

Jon Hermans bij haar beëdiging als waarnemend burgemeester van Noordwijk (Foto Provincie Zuid-Holland)

Noordwijk – Waarnemend burgemeester van Noordwijk Jon Hermans-Vloedbeld gaat samen met oud-Warmonder Sjoerd Vollebregt proberen om een nieuw college van Gedeputeerde Staten te vormen in de provincie Zuid-Holland.

Forum voor Democratie, winnaar van de provinciale verkiezingen, had hiervoor eerder Hans Wiegel gevraagd. Na onderhandelingen met diverse partijen lukte het hem echter niet een nieuw college van Gedeputeerde Staten te vormen. Wiegel gaf hierop zijn opdracht terug.

Floor Vermeulen, voorzitter van de VVD-fractie in Zuid-Holland, benaderde vervolgens Hermans-Vloedbeld en Vollebregt voor de klus. De twee worden informateur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here