Jubileumeditie avondvierdaagse De Zilk weer zeer geslaagd

De Zilk – Vier dagen door de straten van De Zilk, maar ook door het duin. De stichting de Zilkse Stappers had de 25e editie van de avondvierdaagse een fraaie invulling gegeven. Op woensdag was de etappe wel heel bijzonder, want de deelnemers liepen naar Langevelderslag en werden met de bus terug gebracht. Er kon 5 kilometer of 10 kilometer worden gelopen en de start was bij speeltuin de Duinrand. En op de laatste avond, donderdag, was het extra feestelijk, want alle deelnemers kregen een gezellige binnenkomst. Vrijwilligster Ineke van Zelst kreeg bloemen omdat ze dit jaar koninklijk onderscheiden is mede vanwege haar vrijwilligerswerk voor de vierdaagse. Foto’s zijn van Fred vd Bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in