Koken levert kinderen diploma op

Foto: Rose Marie Keijzer

Voorhout – Feest was het maandag bij kinderkookclub In Den Voorhoutsche Pot. De leerlingen van dit voorjaar, allemaal tussen de tien en veertien jaar oud, kregen namelijk hun kookdiploma onder toeziend oog van burgemeester Carla Breuer. De twee docenten Willem Vogels (koken) en Cees Hoek (bakken) zijn trots op hun pupillen. Dit jaar maakten de kinderen onder andere macaroni, stamppot, appeltaart, gevulde koeken en zalmcocktail. De kinderen kunnen zelfstandig een prima maaltijd op tafel zetten, goed omgaan met allerlei keukengereedschap en ze beheersen allerlei snijtechnieken. Uiteraard weten ze ook het een en ander van hygiëne in de keuken.

Foto: Rose Marie Keijzer
Foto: Rose Marie Keijzer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in