Koninklijke onderscheiding voor Jos Leenheer

Jos Leenheer (re) bij zijn afscheid als bestuurder van de stichting Veteranen Ontmoetingscentrum (foto: archief)

Voorhout – Jos Leenheer is zaterdag door burgemeester Carla Breuer Koninklijk onderscheiden. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn inzet voor de stichting Veteranen Duin- en Bollenstreek. Tijdens de jaarlijkse veteranendag in Bernardus in Sassenheim kreeg hij zijn lintje. Leenheer was betrokken bij de oprichting van de stichting en bij de Nuldelijnshulp, een netwerk voor ondersteuning door collega-veteranen voor degenen met problemen gerelateerd aan de militaire diensttijd. Leenheer is zelf veteraan en oud-officier der Mariniers b.d. Leenheer was verder bestuurslid bij de VVD Sassenheim/Teylingen en scheidsrechter en begeleider bij voetbalvereniging Foreholte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in