Kritiek op GOM is kritiek op eigen beleid gemeente

Lisse – De discussie die in de gemeente Teylingen en Noordwijk is ontstaan over zogenoemde GOM-woningen heeft ook in Lisse geleid tot vragen van de VVD. Met de GOM-woningen verdient de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij geld dat ingezet wordt om de Bollenstreek mooier te maken. De plaatsing van de GOM-woningen leidt recent tot discussie. Het college van B & W in Lisse wijst in zijn antwoorden naar de gemeenten in de streek zelf. Die hebben de afspraken over de GOM in 2015 positief geëvalueerd en een jaar later vastgelegd in een structuurvisie. B & W denken dat elke, nieuwe gemeenteraad weer opnieuw over de GOM geïnformeerd moet worden. Waarschijnlijk komt er nu een raadsconferentie over het onderwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in