Lissese kunstenares weer genomineerd voor Nederlandse Portretprijs

Het genomineerde portret "Benthe"

Lisse – De Lissese kunstenares Iet Langeveld is met haar portret “Benthe” genomineerd voor de Nederlandse Portretprijs 2019.

Kunstenaars uit het hele land zonden meer dan 1250 portretten in voor de prijs. Dit resulteerde in vijftig nominaties, waaronder het portret van Langeveld. Alle vijftig werken worden tentoongesteld in Slot Zeist van 1 september tot en met 17 november. Op 3 november wordt de Nederlandse Portretprijs 2019 uitgereikt.

Iet Langeveld is geen nieuweling in de portretkunst. Twee jaar geleden werd ze ook al genomineerd voor de eerste editie van de Nederlandse Portretprijs. Tien jaar geleden deed ze mee aan het tv-programma “Sterren op het doek”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in