Knuffelkatten Marente spreken kindergemeenteraad het meeste aan

Teylingen – De kindergemeenteraad van Teylingen vergaderde donderdag in de raadzaal in Voorhout. De raad werd gevormd door leerlingen van groep 8 van de basisscholen De Achtbaan, De Antonius en De Regenboog. De kinderraadsleden mochten 2.000 euro verdelen over vier projecten. Een keuze maken bleek in de praktijk best lastig. De discussie ging vooral tussen het project van Voorhout Schoon voor minder peuken op straat en Marente thuiszorg. Na twee spannende stemrondes was Marente thuiszorg de grote winnaar met een aanvraag voor interactieve knuffelkatten voor ouderen. Zij ontvangen een bedrag van 1360 euro. Scouting Tjarda Sassenheim-Warmond krijgt 310 euro voor nieuwe reddingszwemvesten. Voorhout schoon en het gezamenlijke project van de Oranjevereniging Voorhout en de Historische kring voor 75 jaar bevrijding ontvangen beide 165 euro.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in