Meerdere gewonden na vechtpartij op ’t Joppe

Foto Google Streetview

Warmond – Op het eiland Koudenhoorn bij Warmond heeft zaterdagavond een vechtpartij plaatsgevonden. Volgens de politie zijn er meerdere gewonden gevallen en moesten meerdere ambulances ter plaatse komen. Ook boten van de politie en brandweer werden opgeroepen. Op foto’s van Regio15 is te zien dat er zeker een aanhouding is verricht en dat er hennepplanten in beslag zijn genomen.

Een politiewoordvoerder zegt tegen Omroep West dat er op ‘Het Joppe’ een boot voer waarop mensen zaten die voor overlast zorgden. Vanaf het land kwamen er klachten, waarop de boot besloot aan te meren bij één van de eilanden bij het meer. Daarna ontstond een vechtpartij. Gewonden zijn per boot naar het vaste land gebracht.

Hoeveel gewonden er precies gevallen zijn, is nog onduidelijk. ‘Het zijn er in ieder geval meer dan twee’, aldus de zegsvrouw van de politie. Boven het water heeft ook een politiehelikopter gevlogen om mee te zoeken naar verdachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in