Nieuwe coalitie provincie Noord-Holland wil opnieuw praten over Duinpolderweg

Bollenstreek – De nieuwe coalitie van de provincie Noord-Holland wil opnieuw het gesprek aan over de Duinpolderweg. Voor wat betreft de voorkeursvariant was er al een keuze gemaakt en werd er gekeken naar inpassing. De nieuwe coalitie in Noord-Holland gaat nu eerst alle belanghebbenden in de eigen provincie opnieuw horen over de voorkeursvariant. Hierna zal er gesproken worden met de provincie Zuid-Holland over verdere realisatie. Wat er precies bedoeld wordt, wordt volgende week pas bekend. In Zuid-Holland is nog geen nieuwe coalitie. Gedeputeerde Post in Noord-Holland, verantwoordelijk voor de Duinpolderweg, keert overigens niet terug.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here