Nieuwe truck voor Firemen Dakarteam

De nieuwe truck van het Firemen Dakarteam

Hillegom – Het Firemen Dakarteam start de Dakar Rally in januari 2020 in een nieuwe racetruck.

Om de stijgende lijn na drie rally’s door te zetten werd het tijd voor een nóg betere truck. Hiervoor zocht het team contact met racetruckfabrikant MKR in Tsjechië. Die produceert trucks voor internationale topteams. Het Firemen Dakarteam en MKR kwamen overeen dat de Hillegomse spuitgasten voor de rally van 2020 gebruik kunnen maken van de truck van Janus van Kasteren van afgelopen rally. Dat betekent een flink niveau omhoog voor het Firemen Dakarteam.

Een andere reden voor de nieuwe truck is dat het Dakar Rally-circus volgend jaar verhuist van Zuid-Amerika naar Saoedi-Arabië. De andere bodem daar vraagt een aangepaste truck.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in