Noordwijkers in finale NK Poker

Dit jaar niet in een horecagelegenheid maar online

Noordwijk – Meer dan 180 pokerspelers strijden op zaterdag 6 juli tegen elkaar om uit te maken wie zich een jaar lang de kampioen van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2019 mag noemen. Onder hen de Noordwijkers Vincent Roos en Roy de Heer.

Van januari tot begin juni konden pokerspelers bij ruim 140 lokale pokerkampioenschappen door heel Nederland zich plaatsen voor de landelijke finale. Meer dan 9.000 pokerspelers waagden een poging. Uiteindelijk is het 182 spelers gelukt om zich te kwalificeren voor de finale.

Het ONK Poker is een pokerkampioenschap voor recreatieve pokerspelers. De winnaar van het kampioenschap is de beste amateur pokerspeler van Nederland. Daarnaast maken deelnemers kans om opgenomen te worden in Team ONK Poker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in