Noordwijks Boekenbal ten bate van Taalhuis

Noordwijk – Het Noordwijks Boekenbal, georganiseerd door het Taalhuis van de Bibliotheek Bollenstreek, is op vrijdag 27 september in Grand Hotel Huis ter Duin.

Tijdens deze feestelijke avond met muziek en gastsprekers als Nico Dijkshoorn en Jeroen Naaktgeboren wil het Taalhuis geld ophalen voor bestrijding van laaggeletterdheid in de gemeente Noordwijk. Daarmee kan de bibliotheek laag taalvaardige mensen helpen om beter Nederlands te leren om op die manier meer binding met de samenleving te krijgen. Daarnaast kan het Taalhuis met het geld meer activiteiten organiseren, maatwerklespakketten samenstellen en taalspreekuren op locatie starten. In Noordwijk wonen ca. 2300 – 3300 laaggeletterden.

Informatie en tickets: http://www.bibliotheekbollenstreek.nl/boekenbal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here