Noordwijks Leerlokaal gelanceerd

Noordwijk – Welzijn Noordwijk heeft vrijdag een nieuwe site voor inwoners van de nieuwe gemeente Noordwijk gelanceerd.

Het Noordwijks Leerlokaal is er voor iedereen die door middel van scholing, een cursus of workshop wel een stimulans of ondersteuning kan gebruiken. Mede-initiatiefnemers zijn Reuring en Sportief voor Werk. Er is samenwerking gezocht met lokale organisaties die Noordwijkers iets te bieden hebben, zoals CJG, Kwadraad, Taalhuis, Bibliotheek, Lumen en Goed Bezig.

Via de site is het hele leeraanbod te zien. Wie geïnteresseerd is, kan zich eenvoudig aanmelden. Het meeste aanbod is gratis, voor een aantal wordt een kleine vergoeding gevraagd. Meer informatie staat op http://www.hetnoordwijksleerlokaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in