Northgo College in de prijzen met “monument van nu”

Foto's Timon Jacob

Noordwijk – Met een eerste plaats hebben Sabrina Hoogstraten, Georgia Schouten en Wessel Does hun Vakkanjers-avontuur afgesloten. De leerlingen van het Northgo College ontvingen hun prijs uit handen van Gerdi Verbeet, voorzitter van het comité 4-5 mei.

Zo’n 8.000 vmbo’ers en mbo’ers uit heel Nederland deden mee aan de wedstrijd Vakkanjers. De opdracht dit jaar was het ontwerpen van een “monument van nu”. Het Northgo College uit Noordwijk won de eerste prijs in de categorie ‘Explorer’ voor klas 2 en 3 mavo.

Sabrina, Georgia en Wessel ontwierpen een monument van twee draaiende beelden, vrijheid in beweging, met daarop twee maskers in zwart en wit én alle kleuren van de regenboog: iedereen ongeacht geloof, ras, komaf, geaardheid, hoort erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in