Onderzoek Elsevier: Lisse, Teylingen en Noordwijk hoog op lijst beste gemeenten

Lisse hoogst genoteerd.

Bollenstreek – Elsevier Weekblad heeft samen met Bureau Louter de ranglijst van beste gemeenten 2019 bekend gemaakt. Lisse scoort op deze lijst een 19e plek, Teylingen 23e, Noordwijk 40e en Hillegom een 99e plek. De Duin- en Bollenstreek is samen met Haarlem de beste regio om te wonen. Er werden 6500 Nederlanders ondervraagd. In totaal zijn er 355 gemeenten. Het gaat om een jaarlijkse vergelijking en de beoordeling gaat op basis van 97 punten zoals wonen, werken, winkelen, onderwijs en zorg, maar ook rust en ruimte. Op de eerste plaats eindigde Rozendaal, een gemeente dichtbij Arnhem.

Klik hier voor uitgebreide informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in