Onderzoek fietstunnel/viaduct tussen Wilhelminalaan en Sixlaan afgeblazen

Impressie van de gemeente voor een oversteek.

Hillegom – Er komt definitief geen oversteek tussen de rotondes Wilhelminalaan en Sixlaan in de vorm van een fietstunnel- of viaduct. De gemeente is het project gestopt omdat er geen noodzaak is en het te veel geld kost. De extra oversteek voor onder anderen leerlingen van het Fioretti en het sportcomplex stond vermeld in het coalitie-akkoord. De aanleg van een tunnel vindt men te ingrijpend en te duur. Een fietsviaduct wordt geraamd op 1,5 tot 2 miljoen. De oversteek zou geen deel uitmaken van een doorgaande route en de kans wordt hoog geacht dat dan toch nu al bestaande routes worden gebruikt. De huidige oversteken bij de rotondes zijn volgens richtlijnen veilig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here