Oud de Zilck zoekt dringend hulp

De Zilk – Stichting Genootschap Oud De Zilck luidt de noodklok: ze zoeken een ruimte en zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Als nieuwe krachten niet worden gevonden zal het bestuur binnen enkele jaren moeten besluiten tot het opheffen van Genootschap Oud De Zilck. Dat melden ze zelf in een oproep. De secretaris heeft bekend gemaakt per 1 januari 2020 te stoppen en daarmee is de noodzaak om nieuwe bestuursleden te vinden nog prangender. Verder zoekt men ruimte voor het archief met een bureau en computer. Oud de Zilck archiveert niet alleen de geschiedenis van De Zilk, maar organiseert ook inloopochtenden, lezingen en tentoonstellingen. Geinteresseerden kunnen zich melden bij de voorzitter via [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in