Palen Jeroensplein blijven vragen oproepen

Deze palen zijn er niet meer.

Noordwijk – De veel besproken betonpalen rond het Jeroensplein en in de Raadhuisstraat blijven de politiek bezig houden. D66 heeft vragen aan B & W gesteld waarom nog niet alle werkzaamheden zijn uitgevoerd. Een aantal palen is vervangen door lage halve bollen, maar er moeten nog meer palen weg. Ook zijn er afspraken gemaakt over de de verzinkbare palen en de aanleg van boomeilanden. Dat is vorig jaar in juli allemaal door de gemeenteraad goedgekeurd. D66 wil weten wat de stand van zaken is wat betreft de werkzaamheden en als er vertraging is waarom de gemeenteraad niet geïnformeerd is.

1 REACTIE

  1. Ze hebben geen geld meer .lekker laten staan nu rijden ze je van het voedpad af en lekker parkeren .kost het ook niks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in