Panorama Tulipland 3.0 in Zwarte Tulp

Detail uit het panorama van Leo van den Ende

Lisse – ‘Panorama Tulipland 3.0. Bouwstenen voor een nieuw museum’ is de titel van de expositie die van 29 juni t/m 27 oktober te zien is in Museum de Zwarte Tulp.

Daarmee kijkt het museum vooruit naar de verhuizing naar een nieuwe locatie in 2020. Bij de tentoonstelling worden verschillende bouwstenen van het nieuwe museum getoond. Van de letterlijke bouwstenen van Jan Six II van Hillegom tot aan de eerste versie van het beroemde Panorama van Leo van den Ende.

Moderne en hedendaagse kunst is er in de vorm van fotografie van Marie Cécile Thijs en Marcel van der Vlugt en tulpenvazen van Bernard Heesen en Josja Schepman. Uiteraard ontbreken de bollenveldenschilderijen niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in