Politiek gevraagd om mee te doen met vriendschapsband met Franse gemeente

Teylingen – De Stichting Jumelage Warmond Champigné heeft de partijen in de gemeenteraad van Teylingen bezocht om te praten over de toekomst van de vriendschapsband. In het verleden deden scholieren, zakenlieden, muziekverenigingen en de vrijwillige brandweer mee aan de uitwisseling met het Franse plaatsje. Om uiteenlopende redenen is dat nu beperkt tot alleen nog inwoners. De stichting heeft de politieke fracties nu voorgesteld om in oktober ook mee te gaan. De Franse gemeente waar een uitwisseling mee is, is ook een fusiegemeente. Dat zou een thema kunnen zijn. Een andere suggestie is – om net als Woerden – om klimaatneutraliteit als thema te nemen. Het is nog onbekend wat voor vervolg de politiek er aan geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in