Prachtig weer en drukte op Luchtkussenfestival

Voorhout – De Herenstraat in Voorhout was zondag voor een groot deel gevuld met luchtkussens. Ongeveer tweeduizend kinderen onder de veertien jaar sprongen naar hartelust rond tijdens het jaarlijkse luchtkussenfestival.  Men kon klimmen, klauteren, springen en glijden op meer dan 30 attracties. Voor de allerkleinsten was er een luchtkussenballenbak. Vanwege het mooie weer had bijna iedereen zwemkleding aan en stonden de grootste files voor de waterattracties. Tal van vrijwilligers waren bij de luchtkussens in de weer om alles in goed banen te leiden. Vanuit de mobiele muziektent klonk regelmatig gezellige muziek. De terrassen waren vol. Het was een gezellige en warme middag in de Herenstraat. De foto’s zijn van Rose Marie Keijzer en Gerard van Steijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in