Vragen over afhandeling WOZ-bezwaren

Noordwijk – PUUR maakt zich zorgen over de afhandeling van bezwaren van inwoners tegen de WOZ-aanslag. De partij heeft van Noordwijkers gehoord dat de gemeente na een toegekend bezwaar verzuimt de juiste gegevens in te voeren in de Basis Administratie Gebouwen (BAG). Dit betekent dat het jaar erop weer, met de daarbij behorende financiële consequenties voor de gemeente.

PUUR wil van B&W weten om hoeveel bezwaren in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk het in de afgelopen vijf jaar gaat. Daarnaast wil de partij weten op welke gronden bezwaar werd ingediend en hoeveel er succesvol waren.

Ook wordt gevraagd wat het de gemeente heeft gekost en wat zij wil ondernemen om in de toekomst bezwaren te voorkomen.

1 REACTIE

  1. Vier jaar geleden heb ik een keer bezwaar gemaakt over een overdekte karport die ik helemaal niet heb het te veel betaalde aanslag wasv30euro ik kreeg als antwoord dat u daar bezwaarvover maakt .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in