Schooltuinen Rusthoff laten ecologische pracht zien

Foto's Rose Marie Keijzer

Sassenheim – De ecologische schooltuinen in Park Rusthoff waren zondag open. Bezoekers konden naast de 135 schooltuintjes onder andere een kruidentuin, bijenkasten en een fruitmuur bekijken. In deze schooltuinen leren kinderen alles over het kweken van gewassen, kruiden, bloemen enzovoorts. Daarnaast is er veel aandacht voor educatie op het gebied van ecologie. Bezoekers van de open dag konden een rondleiding volgen en alles te weten komen over de inrichting van een gezonde, eetbare en diervriendelijke tuin. De dag werd georganiseerd door Velt, een vereniging voor ecologisch leven en tuinieren. Ruim 200 tuinen in Nederland en Vlaanderen waren open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in