Teylingen weer scherp op hond en baas

Teylingen – De jaarlijkse handhavingsactie van het hondenbeleid van de gemeente Teylingen is maandag gestart. Wethouder Rob ten Boden gaf in een park aan de Componistenlaan in Voorhout een aantal hondenbezitters een sleutelhanger met plastic zakjes voor de drollen. Het is een beloning voor goed gedrag. Tot en met 28 juni worden ze uitgedeeld. In heel Teylingen moeten hondenbezitters de hondenpoep opruimen. Ook moeten de honden bijna overal aangelijnd zijn, behalve in losloopgebieden en het buitengebied. Niet opruimen van hondenpoep en betrapt worden kost 140 euro. Los laten lopen van de hond binnen de bebouwde kom 95 euro. Hond op kinderspeelplaats of stiltegebied op Koudenhoorn is ook 140 euro.

Hieronder de uitleg van wethouder Rob ten Boden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here