Tikkie maakt indruk met zelfbedacht stuk

Noordwijkerhout – De Improkids-groep van Jeugdtheatergroep Tïkkie heeft zondag de voorstelling ‘Meldingsdrang’ gespeeld in het forum van het Teylingen College locatie Leeuwenhorst. De voorstelling draaide om de vraag hoe we onszelf blijven in deze wereld van constante meldingen, piepjes, berichtjes en afleiding door de mobiele telefoon? In slechts vier maanden tijd heeft de groep van zeven spelers onder leiding van Natacha Hulsebosch en Nik van Beelen zelf het stuk bedacht. De hele voorstelling is gebaseerd op improvisatie: elke uitvoering is weer anders! Een hele uitdaging, want je weet nooit wat je tegenspeler gaat zeggen of doen.

Voor meer informatie over actief worden bij Tikkie, neem contact op met info@tikkie.nl of kijk op www.tikkie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here