Toch nader onderzoek bomenkap in Sassenheim

Omgewaaide boom in de Wilhelminalaan in Sassenheim (foto wijkagent Dirk Meinders)

Sassenheim – De gemeente Teylingen gaat toch een nader onderzoek doen naar de huidige toestand van zieke bomen aan de Wilhelminalaan en Prins Hendriklaan in Sassenheim. De gemeente heeft zelf de aanvraag voor een vergunning om 23 bomen te kappen en herplanten ingetrokken. Deze was al gepubliceerd. Het onderzoek richt zich ook op oplossingen voor de zieke bomen. Het kappen van de bomen werd eerder stevig bekritiseerd door bewoners en politieke partijen. Wethouder Rob ten Boden hield zich echter aan het plan van kap. Er was ook al een communicatieplan voor overleg met omwonenden. De reden van deze verandering is onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in