Trude Hol exposeert in bestuurscentrum

Trude Hol voor een van haar werken (foto: Rose Marie Keijzer)

Voorhout – Wethouder Van Kempen opende donderdag de solotentoonstelling van Trude Hol in het Bestuurscentrum. De solotentoonstelling is de juryprijs die zij mocht ontvangen voor haar bijdragen aan een eerdere tentoonstelling, genaamd Bloemen. Hol studeerde in 2009 cum laude af aan de kunstacademie Haarlem/Leiden. Op de academie besloot zij themagericht te gaan werken, onder het motto “niemand weet het zeker”.  Dat gaf haar de vrijheid de diepte in te gaan en vrijuit te fantaseren. Zo ontstond bijvoorbeeld een eigen beeldtaal bij een bekend sprookje en een zelf bedacht sprookje. De tentoonstelling is tijdens kantooruren geopend en loopt tot 3 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here