Veel belangstelling Tiny Houses in Lisse

Foto: Sven van der Vlugt Fotografie.

Lisse – Ruim veertig belangstellenden kwamen vorige week af op een avond over Tiny Houses in het gemeentehuis. Eerder werd al een infomarkt en excursie over deze huizen gehouden. De avond was bedoeld om de belangstelling naar de verschillende types te inventariseren en de gemeente hoopt dat de inwoners het project nu overnemen. Tijdens de avond bleek dat een klein deel interesse heeft in een zelfvoorzienend Tiny House, zonder aansluiting op water en riool. Een meerderheid woont het liefst in een wat grotere gemeenschap van 18 Tiny Houses of meer. De meeste geïnteresseerden willen het project binnen vijf jaar, liever nog binnen twee jaar, gerealiseerd zien. In september wordt verder gepraat. Er is inmiddels een website, tinyhouseslisse.nl en een facebookpagina.

1 REACTIE

  1. Wat lijken de tinyhouses veel op de ouderwetse woonwagens van vroeger.
    Dit kan wel realiseerd worden en nog snel ook, maar huurwoonwagens in de gehele regio niet.
    Ik doe een oproep aan alle woonwagen bewoners welke al jaren bezig zijn voor een woonwagen aanspraak te gaan maken op een tinyhous.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in