Vertraging centrumplan Noordwijkerhout

In het centrum is de hof rond Witte Kerk wel aangepast.

Noordwijkerhout – Het centrumplan voor Noordwijkerhout heeft vertraging opgelopen. Dat kan geconcludeerd worden uit antwoorden van B & W op vragen van het CDA. B & W schrijven dat het onderwerp vanwege de fusie en de vele personeelswisselingen tijdelijk minder aandacht heeft gekregen. Aan de proef met het afsluiten van het centrum zijn diverse onderzoeken gekoppeld zoals verkeerstellingen en parkeeronderzoek. De terugkoppeling van deze onderzoeken en de evaluatie van de proef worden eerst gedeeld met ondernemers en bewoners. Daarna nemen B & W een beslissing over het vervolg. Naar aanleiding van klachten van bewoners rond het Marktplein zijn volgens B & W handhavingsacties geweest. Er is nog geen sprake van extra inzet van BOA’s in het centrum.

6 REACTIES

  1. Een voorproefje van wat we in Noordwijkerhout mogen verwachten na de fusie. Noordwijk is prioriteit, NWH en De Zilk hangen er een beetje bij.

  2. Begrip hebben en houden, daarmee kansen bieden voor de beste uitkomst, lijkt mij een goed uitgangspunt.

  3. Ahh, valt wel mee toch. Op dit moment krijgen we er weer een mooie plak asfalt bij om een nog niet bestaande wijk te ontsluiten. Zijn we toch allemaal gek op? We zetten er een standbeeldje van Gerrit Goedhart met eenbollenmandje in en zijn allemaal weer tevreden. Dat ding op Gravendam is het sprekende voorbeeld. Regeren is vooruitzien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in