Voetbalfeestje bij SJC 4 tegen 4

Foto's Johanna Wever en Richard van Egmond

Noordwijk – Zo’n 1150 leerlingen van alle Noordwijkse basisscholen hebben woensdagmiddag meegedaan aan de 30-ste editie van het 4 tegen 4 voetbaltoernooi. Op de velden van SJC werden ruim 400 wedstrijden afgewerkt en daarmee mag het Noordwijkse 4 tegen 4 schoolvoetbaltoernooi zich het grootste ter wereld noemen.

Nadat sportwethouder Sjaak van den Berg het toernooi had geopend, speelden lokale politici en ambtenaren een pot tegen de plaatselijke sportleraren. De leerkrachten wonnen. Vervolgens was het ruim baan voor de kinderen, die hun wedstrijdjes met zichtbaar veel plezier afwerkten.

Voor de winnende finalisten was er een KNVB-medaille en een verrassingstas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in