“Voor de zomer nieuwe VVD-wethouder”

Teylingen – Voor het zomerreces hoopt de VVD bekend te kunnen maken wie wethouder Bas Brekelmans in Teylingen gaat opvolgen.

Fractievoorzitter Monique de la Rie maakte dit donderdag bekend tijdens de gemeenteraadsvergadering. De la Rie deed dit nadat het CDA vragen had gesteld over het aangekondigde vertrek van Brekelmans en over de vacature die daardoor is ontstaan. Volgens De la Rie heeft de VVD een profiel opgesteld waaraan de nieuwe wethouder moet voldoen. Ook zijn verschillende kandidaten voor het wethouderschap benaderd en zijn daarmee al de nodige gesprekken gevoerd.

Wethouder Brekelmans neemt afscheid tijdens de gemeenteraadsvergadering in juli en voor die tijd moet zijn opvolger dus bekend zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in