Voorhoutse coureur opnieuw succesvol

Foto RaceXpress.nl

Voorhout – Max de Bruijn en zijn team van Fontys Hogescholen hebben opnieuw een uitstekend weekeinde in de Mazda MX-5 Cup achter de rug. Op het circuit van Zolder snelde de 22-jarige coureur uit Voorhout in beide races naar de eerste plaats in de Junioren Cup. In het algemeen klassement werd hij respectievelijk vijfde en zesde.

De Bruijn, zelf student aan de Technische Universiteit in Eindhoven, rijdt in een studententeam. De meeste leden van het team hebben nog weinig ervaring in de autosport. Daarmee is het resultaat op het zware circuit van Zolder heel goed te noemen.

De talentvolle Voorhouter richt zich nu op een podiumplaats in het algemeen klassement.

Foto RaceXpress.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in