Vrijspraak voor mishandeling Noordwijk

Noordwijk – Een man van 52 uit Pijnacker is door de rechter vrijgesproken van mishandeling van een bezoeker van een uitgaansgelegenheid op de Grent. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

Eind september was de man betrokken bij een vechtpartij. Hij zou zich hebben gestoord aan het luidruchtig gedrag van een groepje jongeren. De Pijnackenaar zou een van hen vuistslagen hebben gegeven en in de buik hebben gebeten. De verdachte had een heel andere lezing. Zijn dochter zou in de uitgaansgelegenheid luidruchtig zijn benaderd, waarop de man besloot met zijn kinderen naar huis te gaan. Toen hij naar buiten ging zou hij zijn aangevallen.

Omdat de politierechter de toedracht te onduidelijk vond, werd de man uit Pijnacker vrijgesproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in