VVD Lisse: zorg om kritiek op functioneren GOM

Foto GOM

Lisse – De VVD Lisse maakt zich zorgen over de kritiek op de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM).

Volgens bezwaarmakers wordt er een bedrijventerrein en een villawijk opgezet op eersteklas bollengrond. Daarnaast zouden voor de bouw van 600 villa’s goed onderhouden gebouwen van voormalige exporteurs worden gesloopt. De bezwaarmakers vinden dit kapitaalvernietiging en willen verder onderzoek.

De VVD Lisse is van mening dat de GOM met de herstructurering op de goede weg is en wil van B&W een reactie op de kritiek. De partij denkt dat er veel onbekendheid is met het werk van de GOM en dat dit niet in hun voordeel spreekt. De VVD wil het draagvlak behouden door met de bollentelers in gesprek te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in