VVSB zaterdag strijdt om promotie in Noordwijk

Noordwijkerhout – Het eerste zaterdagteam van VVSB speelt zaterdag zijn nacompetitiewedstrijd in Noordwijk. Tegenstander is Docos uit Leiden. De wedstrijd begint 14.30 uur. Bij winst kan het Noordwijkerhoutse team promoveren naar de tweede klasse. Dat zou de tweede promotie achter elkaar in twee jaar zijn. De entree is gratis. Ook het tweede zaterdagteam van VVSB zit in de finale van de nacompetitie. Tegenstander is Oudewater 2 en zij spelen zaterdag om 11.00 uur hun wedstrijd op het terrein van Floreant aan de Hoogeveenseweg 17 in Boskoop. Het eerste zondagteam dat gedegradeerd is uit de Tweede Divisie heeft bij de KNVB gevraagd of het volgend seizoen in de Derde Divisie zaterdag mag spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in