Wandelen door Noordwijk-Binnen met BeleefRoute app

Noordwijk – De mooiste plekjes van Noordwijk Binnen ontdekken kan sinds kort ook via de smartphone. Een wandeling door de historische kern van Noordwijk Binnen staat in de ‘BeleefRoute’ app, net als de Max Liebermann-route en de 5-mei route.

Na het downloaden van de app kan de route door Noordwijk Binnen worden opgehaald. Die start bij de dorpspomp tegenover het gemeentehuis in de Voorstraat en voert langs 19 plekjes en gebouwen uit de historie van de oude kern. De wandeling duurt ongeveer 1 uur en is uitgevoerd in het Nederlands, Engels en Duits.

BeleefRoutes geven onderweg weetjes, anekdotes, informatie, een quiz of een spelletje. Met tekst, foto’s en korte filmpjes. Door heel Nederland zijn er BeleefRoutes. De RouteApp is gratis, net als de meeste routes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here