Waterkanten in Lisse zwemt ook mee met Maarten van der Weijden

Lisse – Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedentocht om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Sportcentrum De Waterkanten steunt Maarten van der Weijden en organiseert een meezwem-evenement in het eigen wedstrijdbad. Inwoners van Lisse en omgeving, jong en oud, kunnen 11-honderd of 11 banen mee zwemmen. De extra opbrengst gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation. Om 18.00 uur kunnen de deelnemers starten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de 11-honderd meter (44 banen); kinderen onder de 12 jaar voor 11 banen. Via een 11-stedenzwemkaart volgen medewerkers van Sportcentrum De Waterkanten de meters die deelnemers maken. Deelname kost € 11,- en dit bedrag wordt in zijn geheel gedoneerd aan de Maarten van der Weijden Foundation.

Sportcentrum De Waterkanten doet graag mee om Maarten van der Weijden te steunen bij zijn tocht en missie. Erik Rijnbeek, adjunct-manager: “Wij vinden het een prachtig initiatief van Maarten van der Weijden, die zich helemaal geeft voor het goede doel. Samen met lokale zwemfanaten uit Lisse steunen wij Maarten. Ons plezier in zwemmen zetten wij met z’n allen graag in voor een mooi doel. Het zou fantastisch zijn als we daarmee kunnen bijdragen aan de Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in