Zonnebloemers houden het niet droog in Avifauna

Voorhout – Lang hielden ze het niet droog, de 24 gasten van de Zonnebloem Voorhout, die afgelopen week een bezoekje brachten aan Avifauna.

Al bij aankomst in het vogelpark in Alphen aan den Rijn regende het flink. Gehuld in kleurige regenponcho’s trok het gezelschap het park in. De halfapen lieten zich in de regen nauwelijks zien, maar in de overdekte Lori-landing kon worden genoten van de felgekleurde vogels. In de eveneens overdekte tropische hal vermaakten andere Zonnebloemers zich.

Na de lunch stond er een vaartocht door het Groene Hart. Ook die leverde door de regen vooral een grauw beeld op van de omgeving. Het mocht de pret niet drukken: de Zonnebloemgasten genoten van het dagje uit en het bijpraten met andere Voorhouters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here