Aanhouding na vechtpartij in zwembad

Hillegom – Agenten van het politieteam Hillegom hebben donderdagavond een 16-jarige jongen uit Haarlem aangehouden na een vechtpartij in het zwembad aan de Vosselaan.

Rond 17:30 uur ontstond de vechtpartij tussen ongeveer dertig personen in het zwembad. Agenten gingen er met meerdere auto’s op af en wisten de vechtende partijen uit elkaar te halen. De Haarlemmer werd aangehouden wegens mishandeling. Bij de vechtpartij raakte niemand dusdanig gewond dat er behandeling door een arts nodig was.

De aanleiding voor de vechtpartij wordt nu onderzocht. Mensen die iets gezien hebben van de vechtpartij of hier filmpjes van hebben gemaakt wordt gevraagd te bellen met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

1 REACTIE

  1. Hier word je dus doodziek van, politie aanwezig, doen ontzettend hun best, maar zal wel weer een taakstrafje worden vanwege een zgn kansarme jeugd! En de mensen die gewoon een leuke dag willen hebben tijdens hun vakantie zijn weer de dupe van een groep gajes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in