Alle leerlingen tweetalig VWO Rijnlands geslaagd voor internationaal Engels examen

Sassenheim – Alle leerlingen van de zesde klas van het tweetalig vwo van het Rijnlands Lyceum Sassenheim zijn geslaagd voor hun examen International Baccalaureate ‘English Language & Literature’. Dat werd op 5 juli bekend gemaakt. Het examen dat ze hiervoor in de meivakantie aflegden, bestond uit verschillende onderdelen zoals mondelinge examens, creatieve schrijfopdrachten en schriftelijke examens. Aan het begin van het nieuwe schooljaar zullen zij nog een keer naar school komen om hun certificaat voor hun IB-English feestelijk in ontvangst te nemen. De pas geslaagden ontvangen het certificaat van de International Baccalaureate Organisation, de organisatie die het Engelse IB examen afneemt. De IBO is gevestigd in Geneve en is het Ministerie van Onderwijs voor internationale scholen over de hele wereld.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in