Banketbakkerij van Dam uit Hillegom maakt beste banketbakkersijs van Zuid-Holland

Hillegom – Banketbakkerij van Dam is als beste ijsmaker geëindigd in een provinciale banketbakkers-ijskeuring van het Patisserie College, het gilde van de Betere Banketbakkers. Het Patisserie College riep alle leden op hun vers gedraaide vanille roomijs en mango sorbetijs in te leveren voor de wedstrijd ‘Beste Banketbakkersijs van Nederland’. In totaal streden twintig banketbakkers om de felbegeerde titel waarmee Banketbakkerij van Dam uiteindelijk aan de haal ging als beste van de provincie Zuid Holland. Het jury-oordeel: Het room- en sorbetijs van banketbakkerij van Dam is van topkwaliteit. Bij het vanilleroomijs proef je écht vanille en bij de mangosorbet proef je échte mango. Ook heel belangrijk: het ijs is niet te zoet. Je blijft er gewoon van eten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in